Kétségbeesett segítségkérés

Amikor az ember tapasztalt vállalkozóként belefog valaminek a kialakításába már rutinos feladatnak számít számára, és egyből a tervezéssel kezd. Én is mindig így teszek, csak sajnos már nem az első ilyen projektemet hajtom végre és azt kell mondjam, hogy belefásultam a feladatkörömbe, és nem kellő figyelemmel jártam el a legutolsó ilyen feladatomnál, hiszen egy nagyon fontos tényezőt kihagytam, az önellenőrzés feladatát. Azt gondoltam ugyanis, hogy már annyira sokszor csináltam ilyen projekt tervet és annyira benne van a feladat megoldása a kezemben, hogy nem ronthatom el. Ennek eredményeként azonban sajnos egy teljes szolgáltató csapatot kihagytam és a végén iszonyat gyorsan kellett rá megoldást találnom.

Hála a jó égnek az egyik nagyon kedves ismerősöm igazán otthon van a témában és tudott segíteni hol lehet találni jó csapatot aki tud segíteni a profi ételfotózás budapest területén történő megoldásában. Segítségével rátaláltam a fotoda csapatára, aki hála a jó égnek nagyon gyorsan valóban profi eredményt tudott nyújtani számomra az ételfotózás területén, hiszen az új weboldalunk szinte semmit sem ért volna a gyönyörű képek nélkül. Nem is értem hogy hagyhattam ki a listáról a profi fotózás témakörét, pedig még a tervezés kezdetén eszemben is volt, hogy vajon melyik fotós csapat tudná tökéletesen vállani a feladat megoldását.

Most már a projekt a vége felé közeledik, a weboldal teljesen tökéletes és persze már alig várjuk hogy a leendő vendégek látogassák és le tudják adni rajta keresztül a rendeléseiket. Persze most lehet látogatni az éttermet is, azonban félő hogy újabb bezárások lesznek a vírus időszak miatt, és akkor bizony életmentő lehet az étterem szemszögéből és tökéletesen működő, új és szép weboldal.