Tiniknek meglepetés

Édesanyának lenni az életben az egyik legnehezebb, legnagyobb kihívást jelentő, de egyben leg hálásabb, leg nagyszerűbb feladat is. Ezt biztosan tudom állítani, hiszen felneveltem két gyermeket és van már három unokám is, akikkel igen mély, szeretetteljes a mai napig a kapcsolatunk, szumma, szummárom, tudom tehát, hogy miről beszélek.

Amikor megszületik az első gyermek, az érzés semmihez nem hasonlítható. Tele van a lélek, a test önzetlen imádattal, ugyanakkor csupa féltés, óvás, izgalom az élet. Még valójában nem is fogja fel az anyai szív, mi történik körülötte, csak egy dolog irányítja: megvédeni, megóvni mindentől és mindenkitől újszülött gyermekét. Ez egy embert próbáló feladat, kettős érzés. Egyik oldalról megállítani az ember az időt, hogy soha ne múljon el ez az érzés, hogy ez a meghitt, bensőséges kapcsolat mindörökké megmaradjon, és csak gyönyörködhessünk a világ legszebb, legtökéletesebb, legaranyosabb teremtményében. Másrészről hajtaná az idő kerekét, gyorsítaná az idő múlását, várva, hogy hathetes, három hónapos, egy éves legyen a pici. Erősödjön a kicsi teste, lelke, legyen mindinkább ellenállóbb mindenféle bajjal, veszedelemmel, betegséggel szemben. Szerencsére ez az aggodalom hamar elmúlik, mert szinte szárnyakon halad az idő, egy kettőre lesz a pici óvodásból kisiskolás, serdülő, tini, fiatal felnőtt.

Leginkább tini korban lehet már, különösen a lányokat apró meglepetésekkel elvarázsolni. Igaz, jól ki kell találni a meglepetéseket, hogy célba érjenek. Hosszas gondolkodás után akadtam rá a zsákbamacska lehetőségére. Valahogyan, csuda tudja hogyan, ráéreztem, hogy ez megfelelően motiválja a fiatalokat, mert a doboz olyan meglepetéseket tartalmaz, ami szépít, ápolja a bőrt, használatuk magabiztossá tesz. Jó döntés volt a megrendelése, és még az ára is kedvező.