Egy tökéletes választás

A nagymamám és a nagypapám egészen sokat vigyáztak ránk gyerekként, és bizony én tisztán emlékszem, hogy már akkor is fennállt közöttük egy egészen komoly vita, hiszen a nagyi a családi képeket szerette volna a falra akasztani, mint annak idején szokás volt, hogy díszítsék a házat, a papa viszont erről hallani sem akart mert ő egy nagy családi albumot szeretett volna, amibe aztán mindenki dinasztiáról dinasztiára pakolhatja sorra a képeket. Persze egészen sokáig nem jutottak dűlőre ebben a kérdésben, és mivel nagyon szeretik egymást, egyik sem vágott bele sem a falra helyezett képek keretezésébe, se pedig a családi album létrehozására. Így aztán úgy döntöttünk, hogy ez év karácsonyán mi fogjuk megoldani ezt a kérdést.

Kiötlöttük ugyanis, hogy egy gyönyörű vászonkép tökéletesen mutatna a falon, ami mondjuk lehetne egy Balaton vászonkép, hiszen a papáék a Balaton partján laktak gyerekként, és nagyon sok emlék fűzi őket ide, papa pedig kap egy hatalmas családi albumot, amibe már jó sok képet feltöltünk, de hagyunk benne bőven helyet nekik és az utánunk következő generáció számára egyaránt.

Meg is találtuk a szalaibalazs.hu oldalon a leggyönyörűbb Balaton vászonképet amit valaha láttam, és azt kell mondjam, hogy élőben még szebb, hiszen megrendeltük és már meg is érkezett, és a családi album sem lesz kevésbé szép és hatásos. Azt hiszem, hogy így mindketten örülni fognak és végre ki tudjuk húzni azt a méregfogat ami ebben a témában kettejük közé került. Nem mellesleg már nekünk is hihetetlen élmény volt a képeket válogatni a családi albumhoz, nem még hogy nekik nézegetni és folytatni majd a képek sorát, ami tényleg végig kíséri az egész család életét. Remélem nagyon fognak örülni ennek a két kicsi ajándéknak.