Legújabb kedvencem

Én nem vagyok az a típusú ember, aki nagyon lépést tart a technika fejlődésével, és bizony azt sem gondolom hogy túl sokat foglalkoznék az elektronikus kütyükkel, mindenesetre azt mondhatom, hogy egy ideje nagyon rákaptam annak az ízére, hogy milyen amikor az ember ilyen dolgokat profi szinten és jól használ. Iszonyat kényelmet és sok helyzetben még nagyobb élményt tudnak ezek a kis kütyük nyújtani, úgyhogy bár eddig én voltam a legmakacsabb és talán a legérdektelenebb ezen a téren az egész baráti társaságon és egyben a saját családomon belül is egyben, most rákaptam ennek is az ízére, és szerettem volna vásárolni egy tökéletes fülhallgatót, aminek elkezdtem utánajárni és bizony kérdéseket feltenni a saját barátaimnak.

Persze mondanom sem kell hogy mennyire meglepődtek. Hirtelen azt sem tudták hogy mit mondjanak a kérdéseimre. Csak néztek rám nagy szemekkel és azt sem tudták hogy hogyan lehetséges az, hogy én ilyen iránt érdeklődöm. Persze aztán elmondtam nekik, hogy mivel elkezdtem futni, és azon belül is elkezdtem edzeni a félmaratonra, és rendszeresen ha jól esik ha nem edzésre kell járnom, a zenével ütöm el az időt és dobom fel a kedvem az edzés közben. Ehhez pedig rájöttem, hogy hatalmas élvezeti faktort biztosít egy jó fülhallgató, és így most azt szeretném beszerezni magamnak.

Persze ekkor már mindenki felocsúdott az első kezdeti sokkhatás alól, és elkezdtek tippeket és ötleteket adni, aminek összegzéseként a baseus bluetooth fülhallgató jött ki győzteseként, hiszen egyrészt többen ajánlották, másrészt pedig csak jókat mondtak róla. Rendeltem is egyet a baseusshop.hu oldalról és már alig várom hogy megérkezzen. A következő edzésen már azzal fogom róni a köröket. Remélem hatalmas lendületet és újult erőt ad majd számomra.