Hatalmas bajból mentettek meg

A férjem igazság szerint egyetlen dologra harap a gyerekneveléssel kapcsolatosan, hogy ha odaadom a telefonját a gyereknek, hogy nézzen rajta videót, mesét vagy játsszon rajta, amíg én valamit gyorsan elintézek. Persze ez hibám, és tudom, hogy nem tesz jót a gyereknek sem, ha sokat játszik a telefonnal, és hogy nem is tud még úgy vigyázni rá, de hát teljesen leköti, és nem csinál semmi galibát amíg azzal foglalkozik, hogy nála van a telefon, és ha nagyon sürgősen halaszthatatlan dolgot kell elintézzek, gyorsan oda adom neki a telefont és el tudom intézni. Persze nem sokszor fordul ez elő, és nem is gondoltam, hogy ebből baj lehet, mégis megtörtént.

A legutóbb ugyanis a gyerek véletlen leejtette a telefont, és hát miért is ne, pont a férjemé volt nála nem pedig az enyém. Ezzel nem is lenne gond, mert a https://iszereles.hu/ csapat már számtalanszor segített nekünk megoldani a javítási feladatokat, de a férjemnek nagyon sürgősen meg kellett csináltatnom a készülékét, mert a munkájához másnap délután mindenképp szüksége volt rá. Fel is kerestem őket, és hihetetlen kedvesek és aranyosak voltak, megoldották nekem, hogy extra gyorsan vissza tudja kapni a férjem a teljesen tökéletes kijelzőjű telefonját. El sem tudom mondani, hogy mekkora bajból húztak ezzel ki, hiszen így is volt köztünk ebből feszültség, de ha még meg sem tudtam volna javíttatni a telefont, sokkal tovább fenn állt volna ez a probléma.

Igyekszem a közeljövőben ezt a telefonos megoldást hanyagolni, de neki is meg kell értenie, hogy ha mondjuk gyorsan ki kell rohannom a lakásból csak így érzem biztonságban a gyereket, és így, hogy egyedül vagyok vele egész nap, viszont számtalan dolgot rendelünk, sajnos sokszor előfordul hogy ki kell ugranom és nem tudom magammal vinni. Mindenesetre nagyon hálás vagyok az Iszereles csapatának és csak ajánlani tudom őket bárki számára aki bajba kerülne a telefonjának javításával.